ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανεπίσημη “πρώτη” με… ερωτηματικά και νέα πρόσωπα

Την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα σεζόν θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη (27/7) οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, κλήθηκαν 21 ποδοσφαιριστές, με γνώμονα την διεξαγωγή μπαράζ ανόδου, καθώς εφόσον χρειαστεί η διαδικασία σε αυτήν δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής παίκτες που πιθανότατα συμφωνήσουν το επόμενο διάστημα με τον Άρη.

Για τον λόγο αυτό ο 58χρονος προπονητής κάλεσε 19 παίκτες από το περυσινό ρόστερ, παρά το γεγονός ότι από το σύνολο αυτών, εφόσον ο Άρης προβιβαστεί θα διατηρήσει μόλις τους 8-9. Αυτούς, δηλαδή, που υπολογίζει και για τη νέα χρονιά.

Οι απόντες

Στην κατηγορία αυτή, πλην της έκπληξης με τον Μάουρο Πόι, ανήκουν οι… φευγάτοι, Φερνάντες, Σανιά και Νάκας (επέστρεψε στην Ξάνθη), αλλά και οι Γκίνο, Χιντασέλι και Βασιλόπουλος. Όσον αφορά τον Γκίνο, εξ΄αρχής διαφαινόταν η συμμετοχή του στη “μαύρη λίστα” του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και γι αυτό ο 20χρονος μέσος αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι “νέοι”

Δύο θα είναι τα νέα πρόσωπα την Τρίτη. Αν και συμμετείχαν στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας και πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς, πλέον δείχνουν αν έχουν κερδίσει σε πρώτο βαθμό την… προαγωγή τους. Ο λόγος για τους Γιώργο Ιωαννίδη και Νίκο Μπαξεβάνο. Ο πρώτος αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, ενώ ο Μπαξεβάνος, που έφτασε πολύ κοντά στο να αποκτηθεί από την Σαμπντόρια καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας.

To Top