ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανεπιθύμητος ο Λώττας στην Καρδίτσα για ένα γκολ του με τη φανέλα του Άρη!

Ανεπιθύμητος χαρακτηρίστηκε από τους φιλάθλους της Καρδίτσας ο Άρης Λώττας που συμφώνησε με την τοπική ομάδα. Αιτία είναι το γκολ που είχε πετύχει ως παίκτης του Άρη και είχε οδηγήσει την Καρδίτσα στον υποβιβασμό…

Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση των Ultras, η οποία αναφέρει: «Είπαμε από την αρχή της σεζόν ότι είμαστε μαζί και στηρίζουμε τη νέα προσπάθεια της καψούρας μας και έτσι θα πάει μέχρι τέλους.

Πάμε στο σήμερα και στην ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή Λώττα. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα κρίνουμε αν είναι σωστή ή λανθασμένη η κίνηση της ομάδας αλλά σαν οπαδοί της δεν ξεχνάμε και δεν συγχωρούμε το συγκεκριμένο παίχτη. Δε θα ασχοληθούμε περαιτέρω διότι αν γίνει θα φύγει χθες και το μόνο που δε θέλουμε είναι να διαταράξουμε την ηρεμία της ομάδας και τη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Σαν οργανωμένο κομμάτι, μας είναι ανεπιθύμητος και δε θα τον δεχθούμε ποτέ σαν οικογένεια μας, δε θα πανηγυρίσει ποτέ μαζί μας.

Στηρίζουμε μέχρι τέλους με την καρδιά μας την ομάδα για τον ένα και μοναδικό στόχο που είναι η άνοδος και τίποτα άλλο…».

To Top