Ανησυχία για Λιόλιο, στον… αέρα η συμμετοχή του στην αποστολή

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα, Νίκος Λιόλιος με τον νεαρό αριστεροπόδαρο αμυντικό του Άρη να ταλαιπωρείται από χθες από ένα τράβηγμα στον προσαγωγό. Σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ η συμμετοχή του στην αποστολή θα αποφασισθεί αύριο πριν την μεσημεριανή προπόνηση.

Σε περίπτωση που απουσιάσει το όνομα του θα προστεθεί σε αυτά των Γεωργιάδη, Γκίνο και Σουνά.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος: “Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Απόλλωνα Αρναίας (29/03, 16:00) στο Δημοτικό Στάδιο Αρναίας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Ο Νίκος Λιόλιος, ο οποίος –ως γνωστόν- αποχώρησε προς το τέλος της χθεσινής προπόνησης, καθώς αισθάνθηκε τράβηγμα στον προσαγωγό, ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα θεραπείας. Πριν από την αυριανή προπόνηση θα γίνει από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας επανεκτίμηση της κατάστασης του 23χρονου αμυντικού και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα συμμετάσχει στο προπονητικό πρόγραμμα και κατ’ επέκταση αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Να θυμίσουμε ότι εκτός από τους διεθνείς Δημήτρη Σουνά και Δημήτρη Γκίνο, που έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα Ελπίδων (U-21) και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (U-21) της Αλβανίας αντίστοιχα, από το παιχνίδι με την ομάδα της Χαλκιδικής θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Νίκος Γεωργιάδης (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες).

Για αύριο, Σάββατο, η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τον Απόλλωνα Αρναίας”.

To Top