Ανησυχία για Περέιρα στους Τούρκους: «Θα μπορέσει να πάει στην Αθήνα ή θα τον συλλάβουν;»

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των Τούρκων αναφορικά με το αν ο Βίτορ Περέιρα μπορεί να έρθει στην Ελλάδα για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «FotoSpor», Πορτογάλος προπονητής κινδυνεύει με φυλάκιση. Ο λόγος, δεν είναι άλλος, από τα όσα συνέβησαν το 2015 στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού (ήταν τότε προπονητής του) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, με τον Περέιρα πριν από το παιχνίδι να πηγαίνει και να κάνει χειρονομία στους οργανωμένους οπαδούς στη Θύρα 13, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα στην συνέχεια να ακολουθήσει ρίψη αντικειμένων και εισβολή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Περέιρα καταδικάστηκε ερήμην του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για υποκίνηση βίας, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για την ενέργεια του αυτή.

«Θα μπορέσει ο Βίτορ Περέιρα να πάει στην Αθήνα; Αν φύγει θα τον συλλάβουν στο αεροδρόμιο ή όχι; Διότι ο Περέιρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών το 2019 για τα αδικήματα της “απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης και εισόδου εντός του αγωνιστικού χώρου με σκοπό την διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής αγώνα, προ ενάρξεως αυτού”» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα.

To Top