Ανησυχία και ερωτηματικά στο “κιτρινόμαυρο” βόλεϊ

Όσο οι μέρες περνούν, καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στο τμήμα βόλεϊ του Άρη, γεγονός που προβληματίζει έντονα τόσο τους παίκτες, που φαινομενικά έχουν απομείνει όσο και τους φιλάθλους, που ανησυχούν για τις τύχες του μεγαλύτερου τμήματος του Ερασιτέχνη.

Είναι γεγονός πως το έργο που ανέλαβε να φέρει εις πέρας η τριμελής επιτροπή σωτηρίας, προεξέχοντος του Κώστα Χαριτωνίδη, ήταν εξ΄ αρχής δύσκολο, καθώς οι οικονομικοί πόροι είναι περιορισμένοι, ενώ και τα χρέη του παρελθόντος δημιουργούν μία επιπρόσθετη “θηλειά”.

Ωστόσο, ο χρόνος κυλάει και σε καμία περίπτωση δεν είναι με το μέρος των “κίτρινων”. Οι περισσότερες ομάδες έχουν προχωρήσει τον προγραμματισμό τους, οι λύσεις πλέον είναι περιορισμένες. Και όλα αυτά ενώ για την προσεχή Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Ευχή όλων είναι να βρεθεί μία λύση που θα βοηθήσει το τμήμα-ναυαρχία του Α.Σ. Άρης να σταθεί επάξια του ονόματός του τη νέα χρονιά στη μεγάλη κατηγορία και σε καμία περίπτωση δεν θ΄ ακολουθηθεί το “μοντέλο” του Ηρακλή.

To Top