Ανησυχία στην Ρεάλ για τον Εντρικ

Τον Ιούλιο του 2024, ο Εντρικ, ο οποίος θεωρείται το νέο μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, θα ενταχθεί επίσημα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο μεταξύ, ο 16χρονος επιθετικός συνεχίζει την θητεία του στην Παλμέιρας, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τον ισπανικό Τύπο, η ένταση ανεβαίνει, μεταξύ των δύο συλλόγων.

Οι Μαδριλένοι δαπάνησαν 70 εκατομμύρια ευρώ, για τον 16χρονο Εντρικ, με την σχετική ανακοίνωση, του περασμένου Δεκεμβρίου, ν΄αναφέρει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Παλμέιρας, ο Εντρικ και η οικογένειά του, κατέληξαν σε συμφωνία και ο παίκτης μπορεί να ενταχθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ενηλικιωθεί, τον Ιούλιο του 2024. Μέχρι τότε, ο Εντρικ θα συνεχίσει τις προπονήσεις του στην Παλμέϊρας. Ο παίκτης θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη τις επόμενες ημέρες για να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας».

Δυνατός, γρήγορος, αθλητικός και εντυπωσιακός στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, ο νεαρός από την Μπραζίλια, που υπήρξε «στόχος» της Τσέλσι, της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν έπαψε ποτέ ν’ απασχολεί τουςε κορυφαίους συλλόγους.

Ο Εντρικ έχει παίξει βασικός, μόνο μία φορά από την επανέναρξη της Serie A στην Βραζιλία (2 γκολ σε 120 λεπτά αγώνα), γεγονός που «χρεώνεται» στον προπονητή της Παλμέϊρας και γνωστό στους Ελληνες φιλάθλους από την θητεία του στον ΠΑΟΚ< Αμπελ Φερέϊρα. Αυτό τουλάχιστον, υποστηρίζουν με σχετικά δημοσιεύματα η «UOL Esporte» και η «Mundo Deportivo», καθώς οι ιθύνοντες των Μαδριλένων, θεωρούν τον Φερέϊρα, υπεύθυνο για την μη χρησιμοποίηση του Εντρικ.

Σύμφωνα με τους παράγοντες της Ρεάλ, ο Εντρικ χρησιμοποιείται στην θέση του κεντρικού επιθετικού, με αποτέλεσμα να μην έχει την απαραίτητη ελευθερία και ως εκ τούτου θα πρέπει να έχει πολύ μεγαλύτερο πεδίο δράσης στην πρώτη γραμμή της επίθεσης της Παλμέϊρας.

To Top