Ανησυχία στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι: Εκτός από το παιχνίδι της Νορβηγίας με τη Σκωτία ο Χάλααντ

Μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι θυμίζει… νοσοκομείο. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει αρκετούς παίκτες που βρίσκονται στα «πιτς» και σε αυτούς ήρθε να προστεθεί κι ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός επιθετικός των «πολιτών» τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο παιχνίδι της χώρας του απέναντι στα Νησιά Φερόε. Ωστόσο ο 23χρονος συνέχισε κανονικά το παιχνίδι παρά τον πόνο που είχε στο πόδι του. Παρόλα αυτά η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Νορβηγίας ενημέρωσε πως ο Χάαλαντ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Σκωτία, παρόλο που ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός.

«Ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός, αλλά πονάει αρκετά με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι απέναντι στη Σκωτία», έγραφε η ενημέρωση.

Κάπως έτσι στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι είναι σε… αναμμένα κάρβουνα ενόψει του αγώνα με τη Λίβερπουλ στις 25 Νοεμβρίου στο Etihad. Εκτός του Νορβηγού, ο Στόουνς ο Ματέους Νούνιες, ο Νέιθαν Άκε, ο Έντερσον, ο Ντε Μπρόινε, ο Κόβασιτς και ο Σέρτζι Γκόμεζ είναι επίσης εκτός.

Όσον αφορά τον Έντερσον , τον Στόουνς και τον Γκόμεζ αναμένεται να επιστρέψουν στο παιχνίδι με τους «κόκκινους», αλλά δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. Οι υπόλοιποι όμως εκτός του Ντε Μπρόινε είναι άγνωστο το πότε θα είναι στη διάθεση του Γκουαρδιόλα. Ο Βέλγος είναι γνωστό πως θα επιστρέψει το 2024, λόγω του τραυματισμού που είχε στον μηριαίο.

To Top