ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανησυχία στον Άρη για τον Πορτογάλο ρέφερι

Νωρίς το πρωί έγιναν γνωστοί οι διαιτητές για την 7η αγωνιστική της Super League, με την ΚΕΔ να ορίζει τον Γκουστάβο Κορέια, στο ντέρμπι του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ, την Κυριακή.

Ένας ορισμός που προκαλεί ανησυχία στον Άρη, όχι μόνο γιατί ο Κορέια ήταν στο περσινό ματς της κανονικής διάρκειας με τον Αστέρα στην Τρίπολη και η κιτρινόμαυρη ομάδα είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία παρότι κέρδισε 2-0, αλλά γιατί πρόκειται για έναν διαιτητή που δεν έχει την… έξωθεν καλή μαρτυρία και μοιάζει “πρόθυμος” να κάνει το “καλό παιδί” στην “εξυγίανση”.

Ο Κόρει ήταν VAR και στο περσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στα πλέι (0-0) όπου δεν είχε δοθεί πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Σάσα και δεν… αντιλήφθηκε την άσεμνη χειρονομία του Σένκεφελντ.

Οι κιτρινόμαυροι σίγουρα δεν αισθάνονται ήρεμοι και ασφαλείς με τον ορισμό του, στην λογική ότι θέλουν μια διαιτησία 50-50 κι όχι μια “σφυρίχτρα” που θα σφυρίζει στους ρυθμούς της “εξυγίανσης”. Αυτό το 50-50 περιμένει ο Άρης και ειδικότερα, αυτή την φορά ο Κορέια να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Γκουστάβο Κορέια σφυρίζει το Άρης – ΑΕΚ!

To Top