Ανησυχούν για την ασφάλειά τους μετά τον θάνατο του Κατσούλη

Τα επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός που οδήγησαν στο θάνατο του Κώστα Κατσούλη έχουν θορυβήσει τους υπεύθυνους της Βόρειας Ιρλανδίας, οι οποίοι ανησυχούν για την ασφάλειά τους στον αγώνα με την Ελλάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η Εθνική υποδέχεται τους Βορειοϊρλανδούς την Τρίτη 14 Οκτωβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τα προκριματικά του Euro 2016 και όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας τους στο SkySports είναι σε επαφές τόσο με τις ελληνικές αρχές, όσο και με την βρετανική πρεσβεία της Αθήνας προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

«Η ιρλανδική Ομοσπονδία είναι ενήμερη για το σοβαρό συμβάν που έλαβε χώρα σε παιχνίδι εθνικού πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Είμαστε σε επαφή με τις ελληνικές ποδοσφαιρικές αρχές και ζητήσαμε συμβουλές και από τη βρετανική πρεσβεία της Αθήνας.

 Η ασφάλεια των παικτών, του προσωπικού και των οπαδών είναι πρωταρχικό μέλημα για μας και θα εκδώσουμε περισσότερες οδηγίες και συμβουλές πριν από το παιχνίδι», ήταν η δήλωση του εκπροσώπου της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο SkySports
Πηγή: sentragoal.gr
To Top