Ανησυχούν Νάτσο και Οριέντε, διαπραγματευτικό “ατού” για τον Άρη!

Η ανησυχία μεγαλώνει στην Οριέντε Πετρολέρο για την υπόθεση Νάτσο Γκαρσία! Στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο twitter φιλοξενούνται δηλώσεις και του ίδιου του παίκτη και του τεχνικού διευθυντή, Κάρλος Αραγονιές για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Γκαρσία δεν μπορεί να παίξει, αφού ακόμα δεν έχει εκδικαστεί η έφεση του Άρη!

Ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να “χρησιμοποιήσει” ο Άρης είναι ότι η Οριέντε έχει χρονικό περιθώριο μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου να δηλώσει τον Γκαρσία στην ομοσπονδία της χώρας για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Οι κίτρινοι έχουν καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης στην προσφυγή Γκαρσία, με την οποία επιδικάστηκαν στον παίκτη 750.000 ευρώ. Οι άνθρωποι του Άρη προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την πλευρά Γκαρσία για να ξεκινήσει μια διαπραγμάτευση για τον διακανονισμό, όμως δεν βρίσκουν κανέναν.

Την ίδια ώρα ο Γκαρσία δήλωσε πως “εδώ και ένα μήνα έχω καταθέσει το αίτημά μου στην ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (για να μείνει ελεύθερος), αλλά ο Άρης μέχρι σήμερα δεν με έχει ελευθερώσει. Αυτό που θέλω είναι να παίξω, ελπίζω η λύση να είναι κοντά”.

Δηλώσεις έκανε και ο Κάρλος Αραγονιές τονίζοντας πως “περιμένουμε την απάντηση του Άρη μέσω της ελληνικής ομοσπονδίας. Υπάρχει ανησυχία στην διοίκηση, στην τεχνική ηγεσία και στον παίκτη. Ο Γκαρσία είναι στα πλάνα της ομάδας και ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα μια λύση”.

 

To Top