Ανθούλη: “Έχουμε ως μεγαλύτερο στόχο το πρωτάθλημα”

Η Μάρθα Ανθούλη υπογράμμισε πως το γυναικείο τμήμα βόλεϊ στοχεύει φέτος στο πρωτάθλημα.

Η νεαρή αθλήτρια φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 101,7 και μίλησε:

Για το παιχνίδι απέναντι στον Ηλυσιακό: “Πάντα ο στόχος είναι η νίκη, δεν αμφισβητούμε κανέναν αντίπαλο φυσικά. Όλοι θα έρθουν να κάνουν το καλύτερο, αλλά αυτό θα κάνουμε και εμείς. Φυσικά έχουμε ως μεγαλύτερο στόχο το πρωτάθλημα, να παίζουμε δυνατά”.

Για το διάστημα απραξίας: “Ήταν πολύ περίεργο, για εμένα υπήρχε ένας ψυχολογικός πόλεμος. Για εμένα υπήρχε και το σχολεία (σ.σ. η Μάρθα Ανθούλη είναι 16 ετών). Ακούγαμε συνέχεια διαφορετικά πράγματα για τον αθλητισμό. Πλέον όμως αφήνουμε τα πάντα πίσω και θα πάρουμε ότι μπορούμε”.

Για το αν μιλάνε στην ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: “Φυσικά και το συζητάμε. Όλες οι ομάδες το συζητάνε πιστεύω και όλοι το θέλουν. Θα εξαρτηθούν από τις αποδόσεις, από τις μέρες μας, από πολλά πράγματα”.

Για την Πένυ Ρόγγα που απέκτησε ο Άρης: “Η Πένυ πέρα από εξαιρετική σαν χαρακτήρας είναι και πάρα πολύ καλή παίκτρια. Στην προπόνηση μας βοηθάει πάρα πολύ. Και αυτή και η Βίκυ είναι εξαιρετικές προσθήκες”.

Για την απουσία του κόσμου: “Είναι άλλο πράγμα με την κερκίδα, είναι καλύτερα με τον κόσμο. Καλύτερα όμως να παίζουμε χωρίς κόσμο, παρά να μην παίζουμε καθόλου”.

To Top