Ανιστόρητος σε βάρος του Άρη! Κάποιος να τον… μαζέψει!

Οι άνθρωποι του βόλεϊ τον ξέρουν εδώ και χρόνια και κανένας δεν εκπλήσσεται από τους μύθους που πλάθει με το μυαλό του… Tώρα τόλμησε να βάλει και τον Άρη στο στόμα του!

Ο Στέλιος Προσαλίκας, άλλοτε Ομοσπονδιακός προπονητής του βόλεϊ και για ένα φεγγάρι πρόεδρος της ΕΟΠΕ (ο απίθανος αυτός κύριος κατάφερε να γκρεμίσει τον Μπελιγράτη και έπεσε μόνος του!), “τόλμησε” στη χθεσινή του συνέντευξη στη NOVA να πιάσει στο στόμα του το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Άρης το 1997.

«Ο Παναθηναϊκός έπαιξε το απόλυτο βόλεϊ και αν δεν γινόταν η απεργία δεν θα σταματούσαν οι τίτλοι», είπε ο Προσαλίκας αποκαλύπτοντας ότι κάθε Παρασκευή ερχόταν στην προπόνηση ο Γιαννακόπουλος «να μου δώσει ένα φιλί και να στηρίξει την ομάδα».

Ο ανιστόρητος Προσαλίκας αναφέρεται στην απεργία που είχαν κηρύξει, συμπτωματικά λίγο πριν το ντέρμπι της Μίκρας,  τα πρωτοπαλίκαρα του στον ΠΑΟ, τα οποία ήλεγχαν το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών, με τους παίκτες του Άρη να μην μετέχουν γιατί πολύ απλά ουδείς τους έδινε σημασία μέχρι τότε.

Αυτό που ξεχνάει όμως ο Προσαλίκας είναι ότι ο Άρης του Κώστα Χαριτωνίδη που έσπασε το κατεστημένο των αιωνίων της Αθήνας και έφερε το πρώτο πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη, τον κέρδισε και στους ημιτελικούς επικρατώντας τόσο στη Μίκρα όσο και στη Λεωφόρο.

Κι αν το ξέχασε να του θυμίσουμε ότι το ματς είχε τελειώσει με άσο του Λιούμπο Γκάνεφ…

Από έναν πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας θα περιμέναμε μεγαλύτερο σεβασμό και ταπεινότητα, αλλά τι να πει κανείς για έναν άνθρωπο ο οποίος στις δέκα λέξεις που λέει οι εννιά είναι ‘εγώ’;

Κάποιος ας τον μαζέψει!

To Top