Ανοίγει η αυλαία της εμβόλιμης 6ης αγωνιστικής της Super League 1

Με τέσσερα παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 την Τετάρτη.

Στις 16:00, ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί στο Αγρίνιο τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση της βαθμολογίας με δυο βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη στην πέμπτη θέση με οκτώ βαθμούς. Στα δέκα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, οι Αγρινιώτες μετρούν επτά νίκες και οι Κρητικοί δυο. Κανένα ματς στο Αγρίνιο, μεταξύ των δυο ομάδων δεν έχει λήξει ισόπαλο. Τα γκολ είναι 13-11 υπέρ του Παναιτωλικού.

Στις 18:00 η Κηφισιά θα υποδεχτεί στην Καισαριανή τη Λαμία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με πέντε βαθμούς. Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων στην ιστορία τους.

Στις 20:30, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Άρη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση με επτά βαθμούς. Στις 63 προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 46 νίκες, ενώ οι «κίτρινοι» πέντε. Επίσης, δώδεκα ματς των δυο ομάδων με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 125-46 υπέρ των Πειραιωτών.

Την ίδια ώρα (20:30), στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Βόλο ΝΠΣ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με δυο βαθμούς. Στα πέντε προηγούμενα ματς των δυο ομάδων στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μετράει τέσσερις νίκες, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Τα γκολ είναι 15-6 υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Το σημερινό πρόγραμμα:

Παναιτωλικός-ΟΦΗ (16:00)
ΑΕ Κηφισιάς-ΠΑΣ Λαμία (18:00)
Ολυμπιακός-Άρης (20:30)
ΠΑΟΚ-Βόλος ΝΠΣ (20:30 Novasports Prime)

To Top