Ανοίγει η αυλαία του μπασκετικού Άρη στα Ιλίσια! Στην άκρη το Nick Galis Cup, προσήλωση στον στόχο!

Αυτό που είπε από το βράδυ της Κυριακής ο Δημήτρης Πρίφτης στα αποδυτήρια του Παλέ, πρέπει να γίνει πράξη σήμερα (17:00) στα Ιλίσια. Οι παίκτες πρέπει να αλλάξουν τσιπάκι, να αφήσουν στην άκρη ό,τι έγινε στο τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη και να αφοσιωθούν στον σημερινό αγώνα με τον Ηλυσιακό για το Κύπελλο, τον πρώτο επίσημο της χρονιάς.

Κανείς δεν θα θυμάται ούτε τη νίκη επί της Μπάνβιτ, ούτε τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, ούτε το σουτ “μαχαιριά” του Πάσαλιτς, ούτε την παρουσία του Νίκου Γκάλη μετά από καιρό, αν σήμερα οι κίτρινοι δεν πάρουν αυτό που θέλουν από τον αγώνα με τον Ηλυσιακό, μια ομάδα που επιχειρεί να ανασυνταχθεί και να δημιουργήσει τις βάσεις για να επιστρέψει στην Α1, με ρόστερ που αποτελείται από πολλά νεαρά παιδιά.

Ο Άρης δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Αγωνιστικά οι κίτρινοι κέρδισαν με την άμυνά τους και την Μπάνβιτ και την ΤΣΣΚΑ. Αν παρουσιάσουν στο παρκέ την ίδια εικόνα αμυντικά, τότε δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ηλυσιακού και να προχωρήσουν στον θεσμό του Κυπέλλου. Επιθετικά ο Πρίφτης ζητάει περισσότερα και λογικό είναι, αλλά αν υπάρχει η σταθερά που λέγεται άμυνα, τότε οι κίτρινοι μπαίνουν στους επίσημους αγώνες με τις σωστές βάσεις.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Άρη, αφού έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

To Top