Ανοίγει η νέα κερκίδα του Άνφιλντ με ιστορικό αριθμό προσέλευσης στο ματς με τη Γιουνάιτεντ

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17/12) να σημειώσει ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στο Άνφιλντ, καθώς για πρώτη φορά θα ανοίξει ένα τμήμα της νέας κερκίδας.

Ο σύλλογος έλαβε όλες τις απαραίτητες άδειες κι αναμένεται να βρεθούν στο Άνφιλντ 57.000 οπαδοί των κόκκινων, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Υπενθυμίζεται πως με στόχο την επέκταση της χωρητικότητας στο Άνφιλντ, αρχικά η διοίκηση των κόκκινων είχε ανακοινώσει την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της Road Stand (κερκίδα απέναντι από το θρυλικό Kop) μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2023/2024, με σκοπό το γήπεδο της ομάδας να αυξήσει τις θέσεις του από 53.394 στις 61.000.

Ωστόσο, η καθυστέρηση της κατασκευαστικής Buckingham Group που είχε αναλάβει το πρότζεκτ, σε συνδυασμό με την παύση τριών εβδομάδων μέχρι την περάτωση του σχεδίου να δοθεί στην βρετανική εταιρεία Rayner Rowen Construction, δυσκόλεψαν τις συνθήκες το έργο να έχει ολοκληρωθεί πριν από τα Χριστούγεννα.

Γι’ αυτό και δεν θα ανοίξει ολόκληρη η κερκίδα, αλλά ένα τμήμα αυτής.

To Top