Ανοίγει η πόρτα της εξόδου, προτάσεις από Βραζιλία και Κύπρο για Νέτο!

Ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο άνοιξε το… παράθυρο της αποχώρησής του από τον Άρη, αν και έχει συμβόλαιο με τον Άρη. Οι πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος ήδη έχει στα χέρια του προτάσεις από τη Βραζιλία και την Κύπρο, τις οποίες μελετάει ώστε να αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

«Ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσω την τύχη μου σε ένα άλλο πρωτάθλημα, πιο ανταγωνιστικό. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, υπεράνω προσώπων. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη, όμως η ομάδα διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο, για αυτό πρέπει να κοιτάξω αν θα συνεχίσω στην ομάδα ή όχι», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου αμυντικού, πριν από το τελευταίο παιχνίδι του Άρη με την Κέρκυρα…

Η αλήθεια είναι ότι ο Νέτο έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις. Από την Κύπρο και τη Βραζιλία. Μπορεί να μην ικανοποιούν την αναφορά του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα είναι πολύ συμφέρουσες οικονομικά και εξασφαλίσουν μια… ήρεμη οικονομική συνεργασία.

Ο Νέτο, εκτός απροόπτου, θα μεταβεί τη Δευτέρα στην πατρίδα του, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, ενώ θα έχει τον χρόνο να σκεφτεί τις προτάσεις που έχει τόσο από Κύπρου, όσο και από Βραζιλία, ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του και το που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Λογικά και όσο υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες προς το πρόσωπό του, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα εμπόδια από τον κιτρινόμαυρο σύλλογο για το διαζύγιο.

Όλα δείχνουν ότι το «κεφάλαιο Άρης», φαίνεται να κλείνει για τον Βραζιλιάνο μετά από πέντε χρόνια.

To Top