Ανοίγει και πάλι ο κεντρικός SUPER 3!

Από αύριο ο κεντρικός σύνδεσμος θα λειτουργεί  για όλους τους φίλους της ομάδας!

Μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν της δολοφονίας του Άλκη, ήρθε ο νέος νόμος της κυβέρνησης αναφορικά με τους συνδέσμους που τους έβαζε σε προσωρινή αναστολή.

Φυσικά η πλευρά του κεντρικού συνδέσμου Super 3 αλλά και των υπόλοιπων συνδέσμων Super 3 ανά την Ελλάδα είχαν απόλυτα νόμιμη λειτουργία και σιγά σιγά παίρνουν την απαραίτητη άδεια που απαιτείται (εναρμονισμένοι με τα νέα αυστηρά μέτρα που θεσπίστηκαν), για να ανοίξουν ξανά για όλους τους φίλους των κιτρινόμαυρων.

Την αρχή κάνει ο κεντρικός Super 3 που ανοίγει από αύριο και με ανακοίνωσή του αναμένεται να καθορίσει ωράρια και όλα τα υπόλοιπα!

Κάλεσμα για την Πέμπτη!

Μεταξύ άλλων αναφέρεται. “Υπενθυμίζουμε στο Λαό του ΑΡΗ ότι και αυτή τη βδομάδα θα υπάρχουν άτομα του συνδέσμου στη μπυραρία (19:00-22:00) για να εξυπηρετήσουν όποιον ενδιαφέρεται εισιτήρια του αγώνα της Πέμπτης , για διαρκείας ποδοσφαίρου και υλικό του συνδέσμου. Λίγες μέρες έμειναν αδέλφια για την ευρωπαϊκή μάχη. Όλοι δίπλα στην ομάδα, όλοι στο Χαριλάου να λιώσουμε την Μακάμπι και να πάμε ένα βήμα πιο κοντά στους ομίλους. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, εμείς θα πούμε την τελευταία λέξη. ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3”.

To Top