Ανοίγει (ξανά) και το θέμα Μποχωρίδη! Δεν υπάρχει ρήτρα αγοράς, ο Άρης αποφασίζει…

Μετά το τέλος του πανευρωπαϊκού Νέων στην Κρήτη ήρθε η ώρα για διακοπές για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, αλλά ίσως και για… αποφάσεις. Έκανε καλό τουρνουά, έδειξε ότι έχει ηγετικές ικανότητες και αν μη τι άλλο συγκέντρωσε βλέμματα πάνω του.

Είναι βέβαιο ότι και το θέμα Μποχωρίδη (όπως του Βεζένκοφ) θα… ανοίξει από εδώ και πέρα. Και σε αυτή τη περίπτωση τα δεδομένα είναι γνωστά. Ο Μποχωρίδης δεν έχει ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιό του. Για να δοθεί μεταγραφή σε άλλη ομάδα θα πρέπει καταρχήν να αποφασίσει η διοίκηση του Άρη ότι πωλείται ο παίκτης και μετά να διαπραγματευτεί μαζί της η όποια ενδιαφερόμενη ομάδα, την οποία φυσικά θα αποδεχθεί ως συνέχεια της καριέρας του ο ίδιος ο παίκτης.

Προς το παρόν καμία επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΚΑΕ για τον Μποχωρίδη. Μόνο φημολογούμενες επιθυμίες ομάδων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και τίποτα άλλο. Άλλωστε και ο Μποχωρίδης, όπως έχει τονίσει σε συνεντεύξεις του (ανα)γνωρίζει ότι τον πρώτο λόγο έχει ο Άρης, επισημαίνοντας ότι δεν… ψάχνεται για να φύγει από τους κίτρινους.



To Top