ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανοίγει ξανά ο φάκελος του Ολυμπιακός-Βέροια

Στο προσκήνιο επανέρχεται, μετά από σχετικές κινήσεις του Απόλλωνα Σμύρνης, το περίφημο ματς Ολυμπιακός – Βέροια 3-0 (6/1/13), που θεωρούν «στημένο» εισαγγελέας και ανακριτής!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Απόλλων Σμύρνης προχωρά σε δύο κινήσεις προκειμένου να εξασφαλίσει την άνοδό του στη Superleague από τη φετινή σεζόν!

Αναλυτικά:

Με έγγραφο που έστειλε σήμερα στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ο Απόλλων Σμύρνης ζητά την αναψηλάφηση της απόφασης ανόδου του Λεβαδειακού και όχι του Απόλλωνα, όταν αποφασίστηκε τελεσίδικα ο υποβιβασμός της Κέρκυρας. Παράλληλα, ζητά να σταματήσουν να παίζουν Λεβαδειακός και Απόλλων στα τρέχοντα πρωταθλήματα της Superleague και της Football League αντίστοιχα, μέχρι να κριθεί ποια από τις δύο ομάδες δικαιούται να συμμετάσχει στη μεγάλη κατηγορία!

Αύριο ο Απόλλων θα καταθέσει νέο αίτημα, αυτή τη φορά στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, η πενταμελής σύνθεση της οποίας αποτελείται πλέον μόνο από τακτικούς δικαστές. Ο Απόλλων θα ζητήσει να ξανανοίξει ο φάκελος του πολύκροτου αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια 3-0 της 6ης Ιανουαρίου του 2013, ο οποίος σύμφωνα με τον εισαγγελέα και τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς θεωρείται «στημένος».

To Top