ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανοίγει ο δρόμος για το πράσινο φως στη νέα ΠΑΕ Άρης από το ΓΕΜΗ με τροπολογία στη Βουλή! (photos)

Νέες θετικές εξελίξεις στο θέμα της ΠΑΕ Άρης προκύπτουν σήμερα από την Αθήνα, μια και ανοίγει ο δρόμος για το “πράσινο φως” από το ΓΕΜΗ!

Συγκεκριμένα, τροπολογία που κατατέθηκε χθες και σήμερα ψηφίστηκε από τη Βουλή φέρνει ακόμη πιο κοντά τον Άρη στο να γυρίσει σελίδα και να συστήσει νέα ΠΑΕ χωρίς τα χρέη του παρελθόντος.

Πιο συγκεκριμένα, η τροπολογία αναφέρει ότι καταργείται η παλιά ΕΕΑ,και πλέον θα συσταθεί νέα ΕΕΑ με νέα μέλη και νέο ρόλο. Το γεγονός αυτό κατ’ αρχήν βάζει στο… χρονοντούλαπο όσα είχαν ειπωθεί με τη μορφή νομολογιών από τον περασμένο Φεβρουάριο και θα μπορούσαν να βάλουν εμπόδια.

Από κει και πέρα, το ΓΕΜΗ δεν χρειάζεται πλέον να περιμένει την ΕΕΑ ή άλλο όργανο για το θέμα του Αρη ή άλλης ομάδας ή του ΟΦΗ, αλλά να ακολουθήσει το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο που επιτρέπει την δημιουργία νέας ΠΑΕ, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της παλιάς.

 

Με βάσει τα νέα δεδομένα, στον Άρη αναμένουν να εκτυπωθεί το ΦΕΚ ώστε να βρεθούν στο ΓΕΜΗ να πάρουν τον σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου δημιουργίας της νέας ΠΑΕ, με τον οποίο πλέον θα μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά ως (νέα) ΠΑΕ Αρης, χωρίς το βάρος των παλαιότερων χρεών!

Δείτε τις σχετικές εικόνες από την επίμαχη τροπολογία:

5-5e39038310 (1)

To Top