Ανοίγει τα χαρτιά του, ετοιμάζει και Παπαστεριανό, Πρίττα

Οι προπονήσεις του Άρη μπαίνουν στην τελική ευθεία και ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να δουλέψει τα τελικά του πλάνα για τη μάχη της Κρήτης. Μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα ανοίξει τα χαρτιά του για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο…

Ο Θεσσαλός προπονητής των κίτρινων στο πλαίσιο των αλλαγών που ετοιμάζει δείχνει αποφασισμένος να αλλάξει τα 2/4 της άμυνας και ήδη, όπως έχει επισημανθεί και τις προηγούμενες μέρες αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Χαλιφά Σανκαρέ, αλλά και στους Μανώλη Παπαστεριανό, Σάκη Πρίττα. 
Κατ’ αρχήν, ο Σενεγαλέζος στόπερ ετοιμάζεται το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη στο παιχνίδι του Παγκρήτιου και το μέχρι τώρα ερωτηματικό ήταν ποιος θα είναι ο παρτενέρ του.
Όλα δείχνουν ότι δίπλα στον άρτι αφιχθέντα Σανκαρέ θα αγωνιστεί ο Φράνσις Ντίκο, ο οποίος κερδίζει την άτυπη «κούρσα» με τον Νίκο Λαζαρίδη.
Από κει και πέρα, ο Παπαστεριανός δοκιμάζεται στις τελευταίες προπονήσεις, προκειμένου να ανταποκριθεί στον ρόλο του δεξιού αμυντικού (αντί του Νέτο) και τα πρώτα μηνύματα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα πάρει και αυτός «φανέλα» της πρώτης ενδεκάδας.

Στο χώρο του κέντρου, ο Τσιώλης δείχνει ότι θέλει να «γεμίσει» την ομάδα με την παρουσία του Σάκη Πρίττα, δίνοντας έτσι περισσότερη ισχύ, για να «δέσει» όλες τις γραμμές και να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το Παγκρήτιο.
Την οριστικές αποφάσεις θα πάρει ο Τσιώλης στις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής στις οποίες θα δουλέψει στην τακτική.

To Top