ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανοίγει την αυλαία του 2016 μπροστά στο κοινό του κόντρα στο Ρέθυμνο για την 9η νίκη! (PRESSARIS – LIVE, 17:00)

Ο πιο δύσκολος και απαιτητικός μήνας της χρονιάς ξεκινάει για τον Άρη μόλις την δεύτερη μέρα του 2016! Οι κίτρινοι υποδέχονται σήμερα (17:00) το Ρέθυμνο στο Αλεξάνδρειο και θέλουν τη νίκη για να ξεκινήσουν με τον ιδανικότερο τρόπο τη νέα χρονιά, κυρίως όμως για να μην χάσουν έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν να διατηρηθούν στην πρώτη τετράδα. 

Μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου οι κίτρινοι αναζητούν σήμερα την ένατη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Σαφώς και είναι η ομάδα που ελέγχει σήμερα τον αγώνα, καθώς είναι πιο ποιοτική και με μεγαλύτερο βάθος από το Ρέθυμνο, ωστόσο και η ποιότητα και το βάθος πρέπει να αποδειχθούν στο παρκέ, εκεί που πάντα κρίνονται όλα.

Ο Άρης ξεκινάει σήμερα έναν αγωνιστικό Γολγοθά εννιά παιχνιδιών μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, στον οποίο θα βρεθεί πέντε φορές μακριά από την Θεσσαλονίκη και τέσσερις φορές συνεχόμενα, κάτι το οποίο κάνει ακόμα πιο απαραίτητο να διαφυλάξει αλώβητη την έδρα του.

Μετά από μια βδομάδα προετοιμασίας με αρκετά προβλήματα απουσιών είτε λόγω ίωσης (Σίμτσακ, Γουότερς), είτε λόγω ελαφριών τραυματισμών (Χάγκινς), οι κίτρινοι θα παραταχθούν πλήρεις στο Παλέ με κύριο αγωνιστικό στόχο να μην δώσουν το δικαίωμα στο Ρέθυμνο να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό. Οι Κρητικοί είναι καθαρά ομάδα ρυθμού και αυτό είναι που πρέπει να προσέξει πρωτίστως ο Άρης και θα το κάνει, όπως ορθώς τόνισε χθες ο Δημήτρης Πρίφτης, μέσω της άμυνάς του και των ριμπάουντ.

Το καλό ποδαρικό στο 2016 θα είναι ότι πρέπει για να μπουν με θετική ψυχολογία οι παίκτες και στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ, μετά από τέσσερις μέρες, κόντρα στη Νεπτούνας, αλλά όπως λένε όλοι μέσα στην ομάδα, ένα-ένα τα παιχνίδια…

To Top