Ανοίγει τις πύλες του σήμερα το σκακιστικό τουρνουά “ΜΑρΗΣ 2015” και χαρίζει πλούσια δώρα στους νικητές

Πλούσια δώρα θα λάβουν οι νικητές στο Όπεν τουρνουά «ΜΑρΗΣ 2015», που ανοίγει τις πύλες του σήμερα στις 6 το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πρόκειται για τουρνουά που διοργανώνει το σκακιστικό τμήμα του Άρη σε συνεργασία με την ΕΣΣΘΧ και με τη συμβολή της Σκακιστικής Ακαδημίας Γαζίου Ηρακλείου Κρήτης και το οποίο θα ολοκληρωθεί σε έξι γύρους (15-17/5 και 22-24/5) με εθνική και διεθνή αξιολόγηση.

Έτσι, λοιπόν, στον πρώτο νικητή θα απονεμηθεί κύπελλο, χρηματικό έπαθλο, και διαμονή (με πρωϊνό & ένα γεύμα) 7 ημερών -σε δίκλινο δωμάτιο- στο ξενοδοχείο Vanisco 3* (αξίας 200 Ευρώ) για τη συμμετοχή του στο 11ο διεθνές τουρνουά Γαζίου (Ηράκλειο Κρήτης, 25/7-1/8/2015).

Στον 2ο νικητή θα απονεμηθεί κύπελλο, χρηματικό έπαθλο, και κάλυψη κατά 50% της διαμονής του (με πρωϊνό) 7 ημερών (αξίας 100 Ευρώ) στο Ηράκλειο Κρήτης για τη συμμετοχή του στο 11ο διεθνές τουρνουά Γαζίου.

Στον 3ο νικητή θα απονεμηθεί κύπελλο, χρηματικό έπαθλο, και ένα Ινφορματόρ (τα χρηματικά έπαθλα θα καθοριστούν ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών, θα είναι το ίδιο για τους 3 πρώτους νικητές).

Στους 4ο έως και 6ο θα προσφερθεί από ένας παλαιός τόμος της γνωστής έκδοσης Ινφορματόρ.

Σε όσους συγκεντρώσουν τουλάχιστον 3 βαθμούς (και δεν έχουν λάβει κάποιο άλλο έπαθλο) θα λάβουν ως έπαθλο από ένα σκακιστικό βιβλίο.

Σκακιστικά βιβλία θα απονεμηθούν και στους πρώτους των ακόλουθων κατηγοριών:

Κάτω των 19, κάτω των 15, γυναικών και βετεράνων (άνω των 55) –με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα συμμετέχουν τουλάχιστον 4 παίκτες ανά κατηγορία-.

Στους υπόλοιπους παίκτες -που δεν θα λάβουν κάποιο από τα παραπάνω έπαθλα- θα προσφερθούν από δύο αντίτυπα ελληνικού σκακιστικού περιοδικού.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στo τηλέφωνο 6972906316 (& με SMS).

To Top