Ανοικτή γραμμή και με τους οργανωμένους ο Ηλιάδης!

Tην πρόθεση του να συναντηθεί με τους  οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, σε μια προσπάθεια να αφουγκραστεί τον παλμό τους, να ακούσει τις απόψεις τους και να μοιραστεί την αγωνία τους για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα έχει εκφράσει ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Όπως μετέδωσε το σάιτ του συνδρομητικού καναλιού: “Ο κ. Ηλιάδης, θα απαντήσει σε όλα τους ερωτήματα, λύνοντας όσες περισσότερες απορίες μπορεί, ενώ παράλληλα θα τους ζητήσει να δώσουν βροντερό παρών στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι, ομάδα και κόσμος, να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές του Μιλίνκοβιτς στην πρώτη εντός έδρας νίκη της σεζόν”.

Είναι γεγονός ότι θα γίνει τελικά η συνάντηση, η οποία κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να ξεκαθαρίσουν όλα τα εφ’ όλης της ύλης θέματα. Τόσο η υποχώρηση στο βαθμολογικό πίνακα (προϊόν των ηττών από Πλατανιά και  ΟΦΗ) της ομάδας, η ανησυχία που εκδηλώθηκε στο θέμα του “αύριο” του συλλόγου, με σημείο αιχμής το θέμα των επενδυτών, αλλά και ζητήματα, όπως π.χ. της διαιτησίας.

Η συνάντηση αναμένεται να γίνει το απόγευμα, εκεί όπου ο Ηλιάδης είναι διατεθειμένος να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν την διοικητική του παρουσία και να ζητήσει συσπείρωση και κοινή προσπάθεια, εξηγώντας τις προθέσεις του ενώπιος, ενωπίω.

To Top