Ανοικτή η μπουτίκ ως τις 10 το βράδυ τη μέρα του αγώνα Άρης – Πανιώνιος

Ανακοίνωση σχετικά με το ωράριο λειτουργίας του Aris Legend Store εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης, ενημερώνοντας τους φιλάθλους της ομάδας πότε μπορούν να περάσουν από τη μπουτίκ για να προμηθευτούν μπλουζάκια του Νίκου Γκάλη.

Η ανακοίνωση: “Τα αναμνηστικά-συλλεκτικά T-shirt του Νίκου Γκάλη εξακολουθούν να διατίθενται από την μπουτίκ της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, «ARIS LEGEND STORE”, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Γρ. Λαμπράκη 2).

Το “ARIS LEGEND STORE”  θα είναι ανοικτό καθημερινά από τη Δευτέρα (20/05) έως την Παρασκευή (24/05) από τις 11:00 έως τις 18:00. Την Πέμπτη 23/05, ημέρα διεξαγωγής του ΑΡΗΣ-Πανιώνιος για την α’ φάση των πλέι οφ, το επίσημο κατάστημα της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα λειτουργήσει από τις 12:00 έως τις 22:00, προκειμένου οι φίλαθλοι της ομάδας που θα βρεθούν στο “Nick Galis Hall” να προμηθευτούν τα αναμνηστικά T-shirts τους.

Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να τα προμηθευτούν και διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6973 021 421. Επίσης, οι φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα αναμνηστικά-συλλεκτικά T-shirt του Νίκου Γκάλη, πωλούνται αποκλειστικά από το “ARIS LEGEND STORE”.

 

To Top