ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ανοιχτά ζητήματα για την επόμενη μέρα στον Άρη

Το θέμα της αδειοδότησης είναι αυτό που “καίει” τη δεδομένη χρονική στιγμή τους διοικούντες τον Άρη ώστε να γίνουν τα απαραίτητα που χρειάζονται και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά να προχωρήσει η ομάδα στην επόμενή της μέρα.

Μια μέρα που φέρνει τους κιτρινόμαυρους να πρέπει να διακανονίσουν το θέμα με το ban του Μαρμπλ για να μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές. Έπειτα είναι το θέμα του Γιάννη Καστρίτη. Στον Άρη επιθυμούν την παραμονή του Έλληνα κόουτς, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά καλά δεδομένων των συνθηκών τη φετινή σεζόν.

Στη συνέχεια θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το μπάτζετ. Αν ο Άρης δεν αγωνιστεί στην Ευρώπη, το μπάτζετ θα παραμείνει σχεδόν στα φετινά επίπεδα. Σε αντίθετη περίπτωση αν δηλαδή ο Άρη πάρει μέρος στους ομίλους του Basketball Champions League, τότε το μπάτζετ πρέπει να αυξηθεί τουλάχιστον κατά το ήμισυ, ώστε να δημιουργηθεί ρόστερ για δύο αγώνες την εβδομάδα.

Αυτό που προκύπτει από τα παραπάνω είναι πως η ΚΑΕ Άρης χρειάζεται έσοδα. Να μπει ρευστό στα ταμεία της προκειμένου να ξεπεράσει για μια ακόμη χρονιά τα ανοιχτά και πολλά ζητήματα που έχει να λύσει. Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου παραμένει στάσιμη και πολύ μακριά από τα “θέλω” των ανθρώπων της ομάδας.  Το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό…

To Top