ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανοιχτές οι μεταγραφικές κεραίες… CAS επιτρέποντος για φορ και επιτελικό μέσο

Η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν είναι κοντά, αλλά ούτε και μακριά και στην Αλκμήνης είναι ανοιχτές οι μεταγραφικές κεραίες, βέβαια CAS επιτρέποντος με στόχευση σε φορ και επιτελικό μέσο.

Με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα έχει και τον Ιανουάριο το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές ο Άρης, με ανοιχτή την υπόθεση Ντουρμισάι-CAS, οι δύο θέσεις στις οποίες θεωρείται δεδομένο ότι θα ψάξει παίκτες, είναι στην κορυφή της επίθεσης και στον επιτελικό μέσο.

Δυο θέσεις που σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο απασχολούν τους κιτρινόμαυρους, χωρίς να έχουν βρει το… αντίδοτο. Η ανάγκη για τον φορ μεγάλωσε από τον τραυματισμό του Αλί, την εκτός απροόπτου απουσία του Καμαρά τον Ιανουάριο για το Κόπα Άφρικα, το ερωτηματικό για το πότε και πόσο θα είναι έτοιμος ο Λόπεθ και τον… ανενεργό Μήτρογλου.

Σχετικά με τον τον επιτελικό μέσο, στην αξιολόγηση έρχεται ως δεύτερη επιλογή, ο Άρης από το καλοκαίρι αναζητούσε έναν παίκτη, που θα μπορούσε να μοιραστεί τη θέση με τον Φακούντο Μπερτόγλιο, χωρίς τελικά να καταφέρει να τον αποκτήσει. Αυτό θέλει να κάνει τον Ιανουάριο, για να δώσει μία έξτρα επιλογή στα χέρια του Άκη Μάντζιου, για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

To Top