ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ανοιχτή γραμμή Άρη – Καστρίτη, προϋπόθεση η Ευρώπη για να ανοίξει ο δρόμος της ανανέωσης

Ο Γιάννης Καστρίτης αναχωρεί σήμερα για την Τρίπολη και θα περιμένει το κάλεσμα των διοικούντων της ΚΑΕ Άρης, προκειμένου να ανηφορίσει και πάλι στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει μαζί τους το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τους “κίτρινους.

Ο 41χρονος προπονητής επιθυμεί να παραμείνει στον Άρη κι έχει ενημερώσει τους ιθύνοντες της ομάδας γι’ αυτά, που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

Η συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, μέσω του Basketball Champions League είναι η βασική προϋπόθεση, που έχει θέσει, προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας. Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ θα έχουν άμεσα νέες επαφές με τους υπευθύνους του BCL, ώστε να μάθουν από πρώτο χέρι τις σκέψεις τους και τις προθέσεις τους, σχετικά με το πως θα διαμορφωθεί ο χάρτης της διοργάνωσης τη νέα σεζόν.

Είναι ωστόσο, νωρίς ακόμη για να λάβουν ο διευθύνων σύμβουλος της διοργάνωσης, Πατρίκ Κομνηνός και οι συνεργάτες του, τις οριστικές τους αποφάσεις, καθώς τα πρωταθλήματα είναι ακόμη σε εξέλιξη και δεν γίνεται να γνωρίζουν από τώρα τις ομάδες, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο BCL (σε ομίλους και προκριματικά).

Ο Καστρίτης χαιρέτησε χθες τους παίκτες, με τους οποίους συνεργάστηκε τη φετινή σεζόν και φυσικά τους συνεργάτες του, με τους οποίους θα είναι σε επαφή. Είναι σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου, ο οποίος βρίσκεται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας, με τους δύο άνδρες να συζητούν εκ νέου τις τελευταίες μέρες τα θέματα, τα οποία θα πρέπει να ρυθμιστούν για να παραμείνει στον Άρη.

To Top