Ανοιχτή γραμμή με ΕΠΟ- Φεύγει στον… Άγιο Μαυρίκιο ο Σαρρής! Τι διεμήνυσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας

Σε ανοιχτή γραμμή με την ΕΠΟ βρίσκονται οι άνθρωποι του Άρη με φόντο το άρθρο 99.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο 48ωρο και μετά την τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή, υπήρξε νέα επικοινωνία και με τον νομικό των κίτρινων που έχει επιφορτιστεί τα θέματα των προσφυγών, ΕΠΟ κτλ. Χρήστο Γρόλλιο.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έχει επιστρέψει από το Λονδίνο, όπου βρέθηκε για το ετήσιο Κογκρέσο της UEFA και φυσικά για τον τελικό του Champions League. Όπως, πάντως, διεμήνυσε στον νομικό του Άρη είναι ενήμερος για τις διοικητικές εξελίξεις στην κίτρινη ΠΑΕ και την ανάληψη της προεδρίας από τον Δημήτρη Ηλιάδη.

Ο Γρόλλιος τόνισε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια για συμβιβασμό και συμφωνίες με όλους τους παίκτες, ώστε ο Αρης να μην έχει κανένα πρόβλημα με το 99 στο πλαίσιο μιας ομαλούς συνεργασίας με την ΕΠΟ. Αυτό ηταν και το πνεύμα των όσων διεμήνυσε από την πλευρά του και ο Σαρρής στους κίτρινους και είχε υπογραμμίσει και στην πρόσφατη συνέντευξη του στο PRESSARIS. “Λύση εκτός 99 με τους παίκτες μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα”, όπως τόνισε ο Σαρρής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι επίσης στον… αέρα μια ενδεχόμενη συνάντηση του Σαρρή με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη, μια και ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι μέχρι τις 4 το απόγευμα στα γραφεία, μια και στη συνέχεια αναχωρεί για τον Άγιο Μαυρίκιο, όπου θα πάρει μέρος στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA και θα επσιτρέψει το Σάββατο 1η Ιουνίου. 

Ανάλογα με το πρόγραμμα του Σαρρή θα διευκρινιστεί εάν θα γίνει και το τετ α τετ με τους κίτρινους.

To Top