Ανοιχτή γραμμή με ποδοσφαιρικού τμήματος με ΑΣ για το οικονομικό και το μνημόνιο

Τη συνεργασία στην πράξη θέλουν να εφαρμόσουν οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος και του Ερασιτέχνη. Για τον λόγο αυτό υπάρχει ανοιχτή γραμμή ανάμεσα στις δυο πλευρές, με συγκεκριμένους άξονες.

Οι βασικοί:

– το οικονομικό κομμάτι. Τι εισέπραξε και τι κατέβαλλε ο Γιώργος Γαλανός. Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι πρόσφατη. Σύμφωνα με αυτήν, εισπράχθηκαν 135.000 ευρώ, ενώ καταβλήθηκαν περίπου 240.000 ευρώ. Αναμένεται να υπάρχει αναλυτική καταγραφή και παρουσίαση των στοιχείων, ώστε να γνωρίζει ο ΑΣ ανά πάσα στιγμή τη ροή των εσόδων-εξόδων.

– Σε ενίσχυση του παραπάνω δόθηκε ένα συγκεκριμένο ποσό από τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Ερασιτέχνη για τον αγώνα της πρεμιέρας με την Καστοριά (3.000 ευρώ).

– Δόθηκε η υπόσχεση ότι σήμερα θα πληρωθεί και το φυσικό αέριο που είναι «κομμένο» εδώ και μέρες στο Κλεάνθης Βικελίδης (η οφειλή προς το αέριο ανέρχεται στις 12.000 ευρώ).

 – Καθορίζονται συγκεκριμένα θέματα συνεργασίας, ώστε να μην υπάρχει… διγλωσσία και δυο μέτωπα. Όπως τονίστηκε ο Άρης πρέπει και να είναι και να φαίνεται ενιαίος στα βασικά θέματα.

– Αναμένεται να υπάρξουν και νέες συναντήσεις ώστε να καθοριστεί το μνημόνιο συμφωνίας. Ήδη υπάρχει προσυμφωνία στα βασικά σημεία.

To Top