“Ανοιχτή γραμμή” με τον γιατρό για να βγει αποστολή!

Το ιατρικό δελτίο του Άρη είναι γεμάτο, λόγω τραυματισμού έξι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ άλλοι δύο έκαναν θεραπεία. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς περιμένει σήμερα τον γιατρό της ομάδας προκειμένου να γνωρίζει ποιοι θα είναι παρόντες στο προσκλητήριο του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο κύπελλο, την Πέμπτη.

Θεωρείται πολύ πιθανό να προφυλαχθούν κάποιοι, όπως π.χ. Ουντότζι, Σταυρόπουλος, ίσως και ο Πουλίδο.

Οι έξι πρώτες περιπτώσεις είναι: Σαλόζε Ουντότζι (κάκωση στο γόνατο), Ηλία Σταυρόπουλο (κάκωση έσω πλαγίου), Ρούμπεν Πουλίδο (οίδημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του), Νίκο Αγγελούδη (δέχτηκε μια κλοτσιά στον αστράγαλο), Παντελή Αντωνιάδη (τενοντίτιδα στον προσαγωγό) και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Από εκεί και μετά, οι Μιχάλης Κύργιας, ο οποίος υπέστη θλάση στον δικέφαλο (ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες) και Άντι Ρένια, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα (ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες), ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν είναι άλλωστε στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού.

Για σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

To Top