Ανοιχτή γραμμή με FIBA! Επιστολή του Άρη στη Διεθνή Ομοσπονδία για το θέμα των διακανονισμών

Ο Άρης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τη FIBA, προκειμένου να ενημερώσει την αρχή του παγκοσμίου μπάσκετ για την αλλαγή στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ και την προτεραιότητα του Δημήτρη Γουλιέλμου να διακανονίσει άμεσα όλες τις υποχρεώσεις που έχουν προκύψει και έχουν επιφέρει το απαγορευτικό μεταγραφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS οι κίτρινοι έστειλαν επιστολή στη FIBA για το θέμα των έξι υποθέσεων που έχουν τελεσιδικήσει στο διαιτητικό δικαστήριό της και είναι βέβαιο ότι θα ζητήσουν και τη δική της γνωμάτευση και συμβουλή στον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούν τις προτάσεις των διακανονισμών.

Η Διεθνής Ομοσπονδία έχει την πολιτική και τη βούληση να παίζει μεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα σε δύο πλευρές και να βοηθά στην εξεύρεση λύσης. Κάτι ανάλογο θα επιθυμούσε η ΚΑΕ να συμβεί και στην περίπτωση των έξι πιστωτών (Καββαδάς, Μαρμπλ, Μπάκνερ, Τζένκινς, Ντραγκίσεβιτς, Σανικίτζε) που έχουν δικαιωθεί στη προσφυγή τους για τα οφειλόμενα από την σεζόν 2016-17.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι οι διακανονισμοί θα επιτευχθούν, προφανώς μέσα και από διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, κάτι που εφόσον συμβεί, θα σημαίνει και άρση του απαγορευτικού μεταγραφών.

To Top