Ανοιχτή επιστολή Ναούμ σε Φωτιάδη: “Συνάντηση για σχηματισμό νέας διοίκησης…”

       Aνοιχτή επιστολή αποστέλλει το πρώην μέλος του δ.σ. της ΚΜΑ Άρης Ναούμ, στον παραιτηθέντα αντιπρόεδρο του ΑΣ Άρης Όμηρο Φωτιάδη.

Αναλυτικά:

 

Θεσσαλονίκη, 25.9.2014

Προς Αντιπρόεδρο  Α.Σ.ΑΡΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κε  ’Ομηρε Φωτιάδη

Η γνωριμία μας εξαντλείται σε μία δίλεπτη συνομιλία έξω από το Διακονια στη πρόσφατη Γ.Σ. του Α.Σ. Μέσα από το διοικητικό συνονθύλευμα που επέλεξε ο παραιτηθείς πρόεδρος του Α.Σ.  θεωρώ πως η παρουσία σας ξεχώρισε.  Με το θεσμικό σας ρόλο του Αντιπροέδρου, και επειδή η κατάσταση που βιώνει ο ‘Αρης μας στο σύνολο του είναι εξαιρετικά κρίσιμη,  και  μετ ‘ ου πολύ  μη αναστρέψιμη, σας καλώ όπως  :

‘Ερθετε σήμερα κιόλας σε επαφή κ ορισμό συνάντησης με τους κ.κ.  Μ.Ζορπίδη, Δ. Παπαιωάννου, Σ.Ευγενίου, Η. Πόππη, Α. Αντωνιάδη, Ε.Βουτσά, Χ.Τσομπανίδη , Λ.Μπακούρα , ουτως ώστε μαζί με τους  κκ Χ. Γρόλλιο και Α. Δεσύπρη ,αμφότεροι με ικανότητες και εμπειρίες από Δ.Σ, εσάς ως συνδετικό κρίκο και 5-7 ακόμα ‘’εργάτες’’ (θεωρείστε τους δεδομένους), να αποτελέσουν το επόμενο Δ.Σ. του Α.Σ.

Πρώτη προτεραιότητα για το νέο αυτό σχήμα θα είναι η ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος  με μεταγραφές  μέχρι τις 30/9, η σύναψη συμφωνίας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα καθώς και  το άνοιγμα του γυμναστήριου/κολυμβητηρίου.

Θεωρώ δεδομένο πως ο Αρειανος κόσμος στο σύνολο του θα συσπειρωθεί και θα στηρίξει μια τέτοια προσπάθεια, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά, και θα έρθει μαζικά για εγγραφές στη ‘’Μάνα ‘’ του συλλόγου.

Είναι η ώρα των έργων, είναι ιστορική  η ευθύνη τόσο για σας όσο και για τους προαναφερθέντες  ΚΑΛΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ να μην αφήσουμε τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας, τον ΑΡΗ ΜΑΣ των 100 χρόνων, να σβήσει.

Το Σαββατοκύριακο αυτό ο Α.Σ. ‘Αρης Θεσσαλονίκης πρέπει να έχει διοίκηση, η όποια θα λάβει και τη νομιμοποίηση της σε επερχόμενη Γ.Σ., που θα οριστεί όσο πιο σύντομα προβλέπεται από το καταστατικό

Υ.γ. Ζητώ συγγνώμη για το ‘’άκομψο’’ της επιστολής, γράφτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης μέρας νοσηλείας μου στο νοσοκομείο…

Με Αρειανούς χαιρετισμούς

Αριστοτέλης Μ. Ναούμ

 

 

To Top