ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοιχτή η μπουτίκ, φεύγουν τα εισιτήρια για το Άρης-Λεβαδειακός!

Ανοιχτή η μπουτίκ, φεύγουν τα εισιτήρια για το Άρης-Λεβαδειακός!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Νέες ουρές στα εκδοτήρια των εισιτήριων για το εντός έδρας παιχνίδι του Άρη απέναντι στον Λεβαδειακό αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα.

Οι οπαδοί των «κίτρινων» απολαμβάνουν την ομάδα τους στην επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, ειδικά με τη διατήρηση του απόλυτου στα πρώτα δυο ματς του φετινού πρωταθλήματος και πλέον ετοιμάζονται να βρεθούν ξανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το αμέσως προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ, λόγω ανάγκης είχε διεξαχθεί στο «Καυτανζόγλειο», οπότε είναι ένας λόγος παραπάνω για τους οπαδούς του συλλόγου να δημιουργήσουν ουρές για ένα εισιτήριο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι η ARIS F.C. Boutique θα είναι ανοικτή από τις την Κυριακή, από τις 11:00 έως τις 19:00 για τη διάθεση τόσο των εισιτηρίων του αγώνα με τον Λεβαδειακό όσο και των διαρκείας.

Τη Δευτέρα, την ημέρα του παιχνιδιού, τα εκδοτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης θα ανοίξουν στις 12:00, ενώ εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται από την ARIS F.C. Boutique μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης με την ομάδα της Βοιωτίας”.

To Top