ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανοιχτό από σήμερα το μεταγραφικό “παράθυρο” – Πως θα κινηθεί ο Άρης

Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα ξεκίνησε κι επίσημα από σήμερα (καθώς χθες άνοιξε η διαδικασία μέσω TMS) με τον Άρη να έχει βλέψεις από το μεταγραφικό “παζάρι”.

Συγκεκριμένα, είναι γνωστή η επιθυμία του Νίκου Αναστόπουλου να αποκτηθούν δύο παίκτες που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο άμυνα και μεσαία γραμμή.

Συγκεκριμένα, από την αγορά των ελεύθερων, αναζητούνται ένας στόπερ και ένας “κόφτης”, παίκτης δηλαδή που θα αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.

Οι επιλογές μειωμένες με αρκετές εξ΄αυτών να εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο, το οποίο δεν είναι διατεθειμένοι να πάρουν τη δεδομένη χρονική περίοδο οι “κιτρινόμαυροι” που αναζητούν λύσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, καθώς ο στόχος της ανόδου έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Σκέψεις για ποδοσφαιριστές ήδη υπάρχουν, καθώς για την “κιτρινόμαυρη” άμυνα, έχουν ακουστεί τα ονόματα όπως για παράδειγμα του Στάθη Ταυλαρίδη, αν φυσικά μείνει ελεύθερος.

Όσον αφορά το “εξάρι” αυτό αναζητείται από την αγορά του εξωτερικού, καθώς εγχώρια δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη περίπτωση, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή.

 

To Top