ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοιχτό να γίνει το παιχνίδι του Άρη με τον Πανσερραϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Ανοιχτό να γίνει το παιχνίδι του Άρη με τον Πανσερραϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Οι εξελίξεις στο θέμα της ακαταλληλότητας του Δημοτικού γηπέδου Σερρών έφεραν όλες τις πιθανές εκδοχές για την έδρα του αγώνα ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Άρη.

Η απόφαση να κλείσει επ’ αόριστον το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών έφερε μπελάδες για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος ψάχνει έδρα για να βγει η χρονιά – αρχής γενομένης από το προσεχές ματς με τον Άρη. Αρχικά στο τραπέζι έπεσαν οι λύσεις του Πανθεσσαλικού, των «Ζωσιμάδων», όπως και της αναβολής της αναμέτρησης.

Το γήπεδο των Ιωαννίνων όμως απορρίφθηκε καθώς δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνα λόγω επισποράς που έχει γίνει. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε επικοινωνία προκειμένου να βρεθεί λύση και να μην αναβληθεί η αναμέτρηση, με το Πανθεσσαλικό Στάδιο να αποτελούσε μέχρι τώρα την επικρατέστερη επιλογή για να μην οδηγηθούμε σε αναβολή.

Τελικά έπεσε στο τραπέζι η λύση της αμοιβαίας αλλαγής έδρας και να γίνει το παιχνίδι το Σάββατο στις 20:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης…

Για την ώρα όλα είναι ανοιχτά και εξετάζονται όλα τα δεδομένα. Μέχρι το βράδυ αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

To Top