Ανοιχτό πάντα και του Μπίαρσμιρ για τον Άρη

Ο Άρης δεν έχει κλείσει ακόμη την περίπτωση του στόπερ (όπως και του ακραίου επιθετικού), προκειμένου να κλείσει την “εξάδα” των μεταγραφών που ήθελαν οι άνθρωποι του (μαζί με φορ, οχτάρι, δεξί μπακ και πορτιέρο).

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Από την μια είναι η περίπτωση του Βιγιανουέβα. O κεντρικός αμυντικός Μικέλ Βιγιανουέβα συνεχίζει να απασχολεί τον Άρη, όσο εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο Κόπα Αμέρικα που διεξάγεται αυτό τον καιρό στην Βραζιλία με την φανέλα της Βενεζουέλας.

Ανοιχτή πάντα παραμένει και η περίπτωση του Ματίας Μπίαρσμιρ. Ο 33χρονος στόπερ (3/1/86, 1.86 m) αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην Τουρκία και την Σίβασπορ, έχοντας 28 συμμετοχές φέτος και 34 την σεζόν 2017/18. Πλέον είναι ελεύθερος καθώς το συμβόλαιό του με τους Τούρκους ολοκληρώθηκε και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, όπως δήλωσε ο ίδιος πρόσφατα σε συνέντευξή του. Στο παρελθόν αγωνίστηκε και στον Παναθηναϊκό (36 συμμετοχές), από τον οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ατζέντης του είναι ο Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος είναι ένας από τους μάνατζερ που διατηρεί on line σύνδεση με την κιτρινόμαυρη ομάδα το φετινό (μεταγραφικό) καλοκαίρι, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτήν του Ντάνιελ Σούντγκρεν.

To Top