Ανοιχτό τα περί αποχώρησης, αδυναμία διαχείρισης της κρίσης

H οργή του κόσμου ξέσπασε και στη δίνη του κυκλώνα βρέθηκαν οι παράγοντες τόσο της ΠΑΕ, όσο και της Κοινωνίας Μελών Άρη μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους εξετάζουν τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ και της Κοινωνίας Μελών του Άρη, σύμφωνα με τα όσα διαρρέεται από το περιβάλλον τους.

Από αυτούς που είχε έντονο διάλογο με τον κόσμο ήταν ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Άγγελος Γρόλλιος ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί των αποφάσεων και επιλογών του, αναφέρθηκε στην επιλογή Πολατιάν, ενώ κάποια στιγμή γυρνώντας προς το οργισμένο πλήθος είπε: «Εγώ σήμερα φεύγω, θα παραιτηθώ, να ησυχάσω…».

Μετά τον αγώνα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι παράγοντες του Άρη είχαν συνάντηση και συζήτηση με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, τη στιγμή που ο σύλλογος βυθίζεται στην κρίση…

Κατά τη διάρκεια και της χθεσινής ημέρας πραγματοποιήθηκε άλλη μία σύσκεψη ανάμεσα των παραγόντων, οι οποίοι δείχνουν πλέον ανήμποροι να διαχειριστούν την κρίση που περνάει η ομάδα, όντας ευρισκόμενη στο χείλος του γκρεμού. Και ίσως κάτι… παραπάνω.

To Top