ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ρουπ

Μπορεί ο Λούκας Ρουπ να υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη στην αρχή του καλοκαιριού, αλλά η έλευση του Ρουμπέν Πάρντο, φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το ζήτημα της παραμονής του Γερμανού μέσου στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Η προσθήκη του Πάρντο (έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση) έχει δημιουργήσει… πολυκοσμία στη μεσαία γραμμή του Άρη και στη θέση «8» όπου αυτή τη στιγμή ο Μάντζιος έχει να διαχειριστεί έξι ποδοσφαιριστές: Τζούρασεκ, Πάβισιτς, Νταρίντα, Ρουπ, Πάρντο και ο Μάνου Γκαρθία που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του (υπολογίζεται στα τέλη του Σεπτεμβρίου).

Ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου που είναι στις 11 Σεπτεμβρίου φέτος.

Το ζήτημα είναι βέβαια ότι κάτι τέτοιο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, ένα 48ωρο πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Ελάχιστες είναι αυτές που έχουν περιθώριο ως τα μέσα Σεπτεμβρίου (όπως π.χ. Ελλάδα, Κύπρος) και είναι αμφίβολο αν ο 32χρονος Γερμανός θα μπορέσει να βρει κάτι αξιόλογο και θελήσει να αποχωρήσει.

Πλέον, η πλευρά του ποδοσφαιριστή καλείται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Γερμανό χαφ να μετράει 14 εμφανίσεις με 1 γκολ με τα «κίτρινα» μετά από τον περασμένο Γενάρη που αποκτήθηκε, με τις τελευταίες του εμφανίσεις να είναι σε… χαμηλές πτήσεις.

To Top