Ανοιχτό το ενδεχόμενο μετάθεσης του τελικού κυπέλλου

Η πιθανή αναβολή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Superleague, είναι πιθανό να επιφέρει αλλαγές και στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πιθανή αναβολή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Superleague, είναι πιθανό να επιφέρει αλλαγές και στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Για τις 18 Μαΐου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου, όπου έχει κλείσει ήδη θέση ο Παναθηναϊκός και ο έτερος φιναλίστ θα βγει αύριο το βράδυ, μετά τη ρεβάνς του Άρη με τον Παναιτωλικό.

Παρά ταύτα, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο μετακίνησης του τελικού του Κυπέλλου κατά μία εβδομάδα (25/5), εφόσον αποφασιστεί πράγματι στο Δ.Σ. της Τετάρτης (6/3) στη Superleague, η αναβολή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, μετά το αίτημα του Γκουστάβο Πογέτ, για να έχει νωρίτερα τους διεθνείς ενόψει Καζακστάν. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ενδέχεται η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, να πάει για την Κυριακή 19 Μαΐου

Το σενάριο αυτό βρίσκεται στο τραπέζι τις τελευταίες ώρες και αναμένεται να ενταθούν οι συζητήσεις ανάμεσα στην ΕΠΟ και τη Λίγκα, εφόσον πράγματι επιβεβαιωθεί η αναβολή.


To Top