Ο Άρης βαδίζει σε ένα κρίσιμο αγωνιστικό τετραήμενο με ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό στο κύπελλο, έχοντας ανοιχτό το μεταγραφικό του μέτωπο.
Μετά τον Μπουσαΐντ, οι περιπτώσεις που είναι στο κάδρο είναι τρεις: Χόνγκλα, Μπάρμπα, Τσούμπερ.
ΧΟΝΓΚΛΑ: Ο Άρης έχει ήδη συμφωνία με τον Καμερουνέζο και τη Γρανάδα για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Ο 27χρονος έχει μια οικονομική εκκρεμότητα με την ομάδα του που μπλοκάρει την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με δεδομένο ότι έχει καιρό να παίξει σε επίσημο παιχνίδι.
ΜΠΑΡΜΠΑ: Aποτελεί την επιλογή του Ρέγες για τη θέση του αριστεροπόδαρου στόπερ, ο Άρης έχει καταφέρει να φθάσει σε μια προφορική συμφωνία μαζί του παρά το γεγονός ότι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Παλέρμο που διεκδικεί την άνοδο στη Serie A. Το εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί αφορά την Περσίμπ με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι.
TΣΟΥΜΠΕΡ: Αποτελεί διακαή πόθο του Χιμένεθ, όπως έχει εμμέσως πλην σαφώς δηλώσεις. Ο 34χρονος Ελβετός είναι εδώ και λίγες μέρες ελεύθερος από τη Ζυρίχη με δική του επιθυμία και εξετάζει τις επιλογές του. Η προοπτική του Άρη και η εκ νέου συνεργασία με τον Ισπανό τεχνικό δεν τον αφήνει αδιάφορο. Στη Ζυρίχη, ο Τσούμπερ αμειβόταν με 800.000 ευρώ.



