ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανοιχτό το “παράθυρο” παραμονής από τον Φλιώνη

Ο Δημήτρης Φλιώνης είναι ένας από τους καλαθοσφαιριστές που εκπροσωπούν το ελληνικό στοιχείο του Άρη, η κιτρινόμαυρη λογική της νέας σεζόν -όποτε ξεκινήσει- θα είναι στην παρουσία αρκετών Ελλήνων στο ρόστερ και αποτελεί επί της ουσίας από τις πρώτες επιλογές για να παραμείνουν στα κιτρινόμαυρα.

Ο Έλληνας πόιντ γκαρντ στα 23 του χρόνια, βλέπει με καλό μάτι την παραμονή του στον Άρη, την στιγμή που τυπικά το συμβόλαιό του λήγει με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Ο ίδιος με δηλώσεις του χθες στο Yellow Radio άφησε άλλωστε ανοιχτό το “παράθυρο” της παραμονής, χωρίς -όπως είναι φυσικό- να μπορεί να πει από τώρα κάτι συγκεκριμένο και τελεσίδικο.

“Τελειώνει φέτος το συμβόλαιο μου. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον. Έχω δεθεί εδώ πέρα με ανθρώπους και πάντα στην καρδιά μου έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου αυτή η ομάδα. Πάντα ο Άρης είναι η προτεραιότητα μου” όπως είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας κάτι που υπαγορεύει η κοινή λογική για την συγκρότηση ενός συλλόγου που θα είναι πιο οργανωμένος και αποτελεσματικός σε όλα τα επίπεδα, όσο και στην εξυπηρέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων:Πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους. Να βρεθούν άνθρωποι να ασχοληθούν με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν”.

To Top