ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοχή τέλος με τις σφυρίχτρες, ο Άρης έστειλε το μήνυμα ενόψει πλέι οφ

Ο Άρης σ’ ένα ακόμη παιχνίδι είδε τη διαιτησία να του στερεί την νίκη, με το πέναλτι φάντασμα στο τέλος της αναμέτρησης της Τούμπας, αλλά και την… εξαφάνιση του φάουλ πάνω στον Δεληζήση.

Όπως σημειώσαμε και χθες η αντίδραση από τον Θόδωρο Καρυπίδη μετά τα διαιτητικά εγκλήματα ήταν άμεση και μετά την προ αρκετών βδομάδων ανοιχτή στήριξη στον Μάρκ Κλάτενμπεργκ συναντήθηκε μαζί του, μετά τα όσα έγιναν και χθες στην Τούμπα, όπου ο Πολωνός… καμικάζι, στέρησε την νίκη από τον Άρη!

Μιλώντας με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή του εξέφρασε τα έντονα παράπονα του για το χθεσινό ματς και γενικώς την αντιμετώπιση του Άρη από τη διαιτησία το τελευταίο διάστημα, όπου έχουν κοπεί άδικα πολλοί βαθμοί από τους κιτρινόμαυρους. Παράλληλα απαίτησε να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές στα πλέι οφ, αλλά και καλύτερη αξιολόγηση και επιλογή αυτών που θα έρχονται στην Ελλάδα.

Το μήνυμα των κιτρινόμαυρων ήταν σαφές: ανοχή τέλος με τις σφυρίχτρες από την στιγμή που έρχονται πολύ σημαντικά παιχνίδια στα πλέι οφ και θέλει το 50-50. Όχι εύνοια ή… αβάντες, αλλά ακριβοδίκαιες διαιτησίες! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, προκειμένου να διεξαχθούν στα ίσια όλα τα ματς που θα κρίνουν την τελική βαθμολογία, αρχής γενομένης του αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο τέλος της κανονικής περιόδου και τις δέκα στροφές των πλέι οφ!

To Top