Ανρί: «Ο Εμπαπέ πιστεύει ότι είναι πιο σημαντικός από την Παρί»

Έντονη κριτική άσκησε ο Τιερί Ανρί στον Κιλιάν Εμπαπέ, τονίζοντας πως βάζει το «εγώ» του πάνω από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Τιερί Ανρί στο παρελθόν έχει «χρήσει» τον Κίλιαν Εμπαπέ ως διάδοχό του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να κριτικάρει τον συμπατριώτη του για τη συμπεριφορά του!

Ο «Τίτι» επέκρινε τον 23χρονο επιθετικό για τον υπερβολικό εγωισμό που δείχνει εντός και εκτός γηπέδου, αναφερόμενος συγκεκριμένα σε ένα από τα φερόμενα παράπονά του, ότι παίζει, δηλαδή, στην κορυφή της επίθεσης και όχι στα άκρα σε πιο ελεύθερο ρόλο και θυμήθηκε τότε που αυτός αγωνιζόταν στα άκρα με την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανρί:

«Θα χρησιμοποιήσω τη δική μου ιστορία. Όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα, δεν μου άρεσε να παίζω στα άκρα της επίθεσης. Το μισούσα. Αλλά το έκανα για την ομάδα. Υπάρχει ένας κανόνας, αν ο προπονητής σού ζητήσει να κάνεις κάτι, το κάνεις, αν φυσικά είναι για το καλό της ομάδας. Αν κάνει περισσότερο κακό, δέχομαι το επιχείρημα. Οι προπονητές τον έκαναν να νιώσει πως το κλαμπ είναι πιο σημαντικό από όλους; Ή του έδωσαν να καταλάβει πως εκείνος είναι πιο σημαντικός από το κλαμπ; Βλέπω πολύ εγωισμό, πολλή δύναμη για έναν παίκτη 24 ετών».

Από τη μεριά του ο σταρ της Παρί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σε Ισπανία και Γαλλία δεν θέλει να παραμείνει στη γαλλική ομάδα και ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τον σύλλογο, μόλις πέντε μήνες αφότου υπέγραψε το ακριβότερο συμβόλαιο ανανέωσης στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Το βράδυ της Τρίτης (12/10) ο Εμπαπέ σκόραρε από τα έντεκα βήματα κόντρα στην Μπενφίκα κι έγινε ο ρέκορντμαν τερμάτων της Παρί στο Champions League.

To Top