Αντάλλαξαν βρισιές Βιτόλο και Τοτσέ

Ένταση ανάμεσα στον Βιτόλο και τον Τοτσέ υπήρξε στην διάρκεια της προβολής βίντεο στον Παναθηναϊκό με τους δυο παίκτες να βρίζονται και τους ψυχραιμότερους να προλαβαίνουν τα χειρότερα.

Όλα είχαν γίνει στον Παναθηναϊκό στην διάρκεια της φετινής σεζόν αλλά ένταση στην διάρκεια του βίντεο του αντιπάλου δεν είχαμε δει ξανά. Αυτό έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι και την ώρα που ο Φάμπρι ανέλυε στους παίκτς του τον τρόπο με τον οποίο παίζει ο Πλατανιάς.

Πρωταγωνιστές σε αυτό το αρνητικό επεισόδιο οι Βιτόλο και Τοτσέ με τους δυο Ισπανούς να ανταλλάσσουν κάποιες βαριές κουβέντες στην γλώσσα τους και τους ψυχραιμότερους να προλαβαίνουν τα χειρότερα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Σε κάποια στιγμή στην διάρκεια του βίντεο ο Κινγκ, συνεργάτης του Φάμπρι έκανε παρατήρηση στον Φορναρόλι και του είπε να περάσει εκτός της αίθουσας επειδή μιλούσε.

Εκείνη την ώρα ο Τοτσέ πήρε το μέρος του και είπε ότι δεν έπρεπε να την πληρώσει μόνο ο Φορναρόλι καθώς ήταν και άλλοι πράσινοι που συνομιλούσαν εκείνη την ώρα.

Τότε ο Βιτόλο είπε στον Τοτσέ ότι θα πρέπει να μιλάει μόνο για τον εαυτό του και όχι για όλους τους παίκτες και εκεί άρχισε να τον… ραίνει με κάποια ισπανικά. Ο συμπατριώτης του απάντησε και κουβέντα στην κουβέντα είχαμε μια ένταση η οποία ευτυχώς δεν πήρε διαστάσεις χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

πηγή: sport24.gr

To Top