«Αντέδρασα λάθος, θέλω να παίξω, δεν θα ‘κάτσω’ στο συμβόλαιο»

Ανοιχτό παραμένει το μέλλον του Μανώλη Παπαστεριανού στον Άρη. Η συνάντηση που είχε την παραμονή του αγώνα με την Δόξα Δράμας με τους ανθρώπους της διοίκησης, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όλα είναι πιθανά για την επόμενη μέρα του 24χρονου μέσου στους κιτρινόμαυρους.

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, όπως είναι γνωστό έχει βάλει στο «ψυγείο» τον Παπαστεριανό, χρεώνοντάς του έλλειψη ενδιαφέροντος στις προπονήσεις, αλλά και άσχημη αντίδραση όταν έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Έκτοτε προπονείται σε άλλη ώρα από την ομάδα, κίνηση που δείχνει ότι ο Πολωνός τον έχει υπό… τιμωρία.
Στη συνάντηση που είχε την Τρίτη ανάμεσα στην διοίκηση και τον ποδοσφαιριστή, ο τελευταίος παραδέχθηκε ενώπιον του πρόέδρου Θανάση Αθανασιάδη, ότι: «αντέδρασα άσχημα, ήταν λάθος μου, αλλά θέλω να παίξω στην ομάδα και από αυτή τη διάθεση ξεκίνησε η αντίδρασή μου».

Στη συζήτηση αυτή ο Παπαστεριανός ξεκαθάρισε ότι: «θέλω να συνεχίσω στον Άρη, ήταν η ομάδα που πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω, γι αυτό και την επέλεξα το καλοκαίρι», ενώ ήταν σαφής σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να επιμείνει ο Πρόμπιερζ να μην τον υπολογίζει, υπογραμμίζοντας ότι το καλύτερο για όλους θα ήταν το συναινετικό διαζύγιο.

«Δεν σκοπεύω να δημιουργήσω πρόβλημα, δεν έχω σκοπό να μείνω και να προπονούμαι μόνος μου, δεν σκοπεύω να ‘κάτσω’ στο συμβόλαιό μου» είπε μεταξύ άλλων θέλοντας να δείξει ότι όσα πρέπει να γίνουν, να γίνουν για το καλό όλων.

Στη συζήτηση αυτή δεν ξεκαθαρίστηκε, εάν υπάρχουν άλλες ομάδες που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον (στην Αθήνα τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η ΑΕΚ, όπως και το καλοκαίρι είναι σε στάση αναμονής).

Σε κάθε περίπτωση το μέλλον του Παπαστεριανού είναι στον… αέρα. Θα γίνει μια συζήτηση ανάμεσα στη διοίκηση και στον Πρόμπιερζ, οπότε και αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top