Αντέτζο: «Ο Μάντζιος άλλαξε το κλίμα, θα δώσουμε το 120% με τον Άρη»

Ο αμυντικός της Λαμίας, Ντάνιελ Αντέτζο μίλησε για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Άρη και για το κλίμα που έχει αλλάξει με την έλευση του Άκη Μάντζιου στην ομάδα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Νιγηριανός αμυντικός της Λαμίας μίλησε στο «Σταρ Κεντρικής Ελλάδας» για το παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 120% των δυνατοτήτων τους για να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος.

«Η ομάδα τα πηγαίνει καλά αυτή τη στιγμή. Κοιτάμε το παιχνίδι με τον Άρη, όπου πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό -όπως κάναμε μέχρι τώρα- και θα δούμε το αποτέλεσμα. Σίγουρα θα δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας.

Ξέρουμε ότι ο Άρης στην έδρα του είναι δυνατός. Εμείς ωστόσο είμαστε προετοιμασμένοι σαν ομάδα να αντιμετωπίσουμε τέτοιους είδους παιχνίδια. Είμαστε πανέτοιμοι για το ματς.

Ανασταλτικά είμαστε πολύ καλοί στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό ωστόσο δεν οφείλεται μόνο στους αμυντικούς. Η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση. Όταν λοιπόν οι επιθετικοί και οι μέσοι κλείνουν καλά τους χώρους, τότε γίνεται πιο εύκολη η δουλειά για εμάς τους αμυντικούς. Για αυτό οφείλω ένα ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα», σχολίασε ο Αντέτζο, προσθέτοντας για την αλλαγή του κλίματος με τον Μάντζιο στον πάγκο:

«Ο Άκης Μάντζιος άλλαξε το κλίμα και τον τρόπο που δουλεύουμε. Βέβαια δεν θέλω να παραγνωρίσω τη δουλειά που έκανε ο προηγούμενος προπονητής, τον οποίο σέβομαι απόλυτα. Έχουμε αλλάξει αρκετά πράγματα. Η ομάδα τα πηγαίνει καλά τώρα και πρέπει απλά να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή και θα έχουμε καλά αποτελέσματα στο μέλλον».

To Top