ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Αντίδοτο” για την επίθεση με την αναθεώρηση του πλάνου εντός έδρας

Φτωχή παραμένει η επιθετική συγκομιδή μέχρι τώρα για τον Άρη, μετά από έξι αγωνιστικές. Η κιτρινόμαυρη ομάδα έχει πετύχει μόλις πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, τα τρία μάλιστα σε έναν αγώνα, αυτόν με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Όπως σημειώσαμε σε άλλο άρθρο, το γκολ του Γιακούμπ Μπράμπετς έδωσε την νίκη στην Λαμία, ενώ ο Τσέχος αμυντικός έγινε ο πέμπτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα. Είχαν προηγηθεί οι Καμαρά (με Παναθηναϊκό), Μαντσίνι, Γκάμα (πέναλτι) και Ματέο Γκαρσία (κόντρα σε Ατρόμητο) στην γενικότερα φτωχή δημιουργικά απόδοση της ομάδας.

Ο Άρης με τα πέντε γκολ που πέτυχε έχει μόλις την 9η επίθεση στο πρωτάθλημα και πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Άκης Μάντζιος θα αναζητήσουν το “αντίδοτο” για την κιτρινόμαυρη επίθεση, ξεκινώντας από σήμερα τα πλάνα της ομάδας για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Υπάρχει η πρόθεση για την αναθεώρηση του πλάνου στα εντός έδρας παιχνίδια, με ομάδες όπως είναι αυτός της Κυριακής και πάνω σε αυτήν αναμένεται να δουλέψει η ομάδα.

Αν και είμαστε στη μέση της εβδομάδας, είναι πολύ πιθανό κόντρα στον Παναιτωλικό να κατέβει ένας Άρης είτε με δεύτερο επιθετικό στο πλευρό του Καμαρά, είτε με προσανατολισμούς ανάλογους των απαιτήσεων για την διάσπαση μιας πολυπρόσωπης άμυνας.

O Παναιτωλικός με εξαίρεση το ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα (0-0) έχει παραβιαστεί η εστία του σε όλα τα υπόλοιπα ματς, έχοντας παθητικό δέκα γκολ.

To Top