ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίδοτο στις απουσίες από τον Μάντζιο και οι σκέψεις του για την ενδεκάδα – Οι αλλαγές και το ερωτηματικό

Ο Άρης επιστρέφει με απουσίες στην 10η αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Άκης Μάντζιος αναζητεί το… αντίδοτο στα προβλήματα.

Με την ολοκληρωμένη ενσωμάτωση των διεθνών, ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Λίγο πολύ η… σκόνη έχει καθίσει. Ο προπονητής του Άρη ετοιμάζει εκ των πραγμάτων τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές ενόψει του Βόλου.

Στην άμυνα η πρώτη αλλαγή με δεδομένο το πρόβλημα του Φαμπιάνο αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Γιώργο Δεληζήση, ο οποίος θα είναι ο… παρτενέρ του Μπράμπετς, όπως ήταν και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, την μοναδική φορά που “έσπασε” το δίδυμο (Φαμπιάνο, Μπράμπετς).

Το ξαφνικό πρόβλημα με τον Σούντγκρεν εκ των πραγμάτων δίνει φανέλα βασικού στον Σάκιτς, ο οποίος επιστρέφει στην φυσική του θέση.

Στο κέντρο η τρίτη αλλαγή, εκτός απροόπτου. Ο Τζέγκο έγινε… χιλιομετροφάγος για μια ακόμη φορά, αγωνιζόμενος αρχικά στην Αυστραλία και μετά στην Κίνα. Θα έχει σίγουρα μια επιβάρυνση σημαντική. Δεν αποκλείεται στο πλαίσιο αυτό να δούμε τον Σάσα να επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα, προκειμένου να πάρει ανάσες ο Τζέγκο.

Και η τέταρτη και τελευταία αλλαγή στην επίθεση είναι εκ των πραγμάτων. Η απουσία του Φακούντο Μπερτόγλιο για τους επόμενους τρεις αγώνες του Άρη έφεραν τον Άκη Μάντζιο μπροστά σ’ ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

Οι πρώτες δοκιμές του προπονητή του Άρη, δείχνουν μία προτίμηση στον Ματέο Γκαρσία, με τον Αργεντίνο να έχει παίξει ξανά στη συγκεκριμένη θέση, με αρκετή επιτυχία. Η λύση του Μπαντού Εντιαγέ για τη θέση του επιτελικού μέσου για το συγκεκριμένο ματς δεν έχει πιθανότητες λόγω της επιβάρυνσης του Τζέγκο με το μακρινό ταξίδι της επιστροφής και τα δύο ενενηντάλεπτα που έπαιξε με την Αυστραλία.

Μέσα σε αυτό το “κάδρο” είναι πιθανό ο Χουάν Ιτούρμπε να φέρει στο βασικό σχήμα του Άρη. Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός έχει ανεβάσει ρυθμούς και θέτει πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τον Καμαρά να θεωρείται σίγουρος για την κορυφή της επίθεσης, το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο τέταρτος της μεσοεπιθετικής γραμμής, εκεί όπου η επιλογή θα γίνει ανάμεσα από τους Γκάμα, Μαντσίνι.

To Top