Αντίδραση η Λίβερπουλ, υπομονή η Ρεάλ

Γράφει στο Foxbet ο Νίκος Καπίρης.

Εδώ καθημερινά αποτελεσματαμπασκετnba

Η Λίβερπουλ έχει δώσει τρία ματς μετά την διακοπή και στα δύο δεν είχε καθόλου καλή εικόνα. Ισοπαλία με την Έβερτον χωρίς να απειλήσει, επιβλητικό 4-0 επί της Πάλας και συντριβή με 4-0 από τη Σίτι στο Μάντσεστερ. Όσο και να έχει κριθεί ο τίτλος, μια βαριά ήττα από έναν μεγάλο αντίπαλο ενοχλεί πολύ άπαντες σε μια ομάδα. Είναι δεδομένο πως ο Κλοπ θα ζητήσει από τους παίκτες του αντίδραση και η Άστον Βίλα είναι ένας αντίπαλος που προσφέρεται για να βρουν οι «κόκκινοι» ένα καλό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ θα επιδιώξει να αμυνθεί μαζικά αλλά θα είναι έκπληξη αν αντέξει. Θα δεχτεί φάσεις, είναι πιθανό να παραχωρήσει αρκετά κόρνερ (καλό μπετ τα κόρνερ αλλά μόνο για το live) και το λογικό είναι πως θα υποστεί την 20ή της ήττα στο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 60 γκολ παθητικό (1.87 ανά αγώνα) και θεωρώ πως υπάρχουν καλές πιθανότητες να κάνει η Λίβερπουλ ένα over 2.5 μόνη της.

Αγώνας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα γίνει στο Μπιλμπάο, με την Αθλέτικ να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ. Οι Βάσκοι λατρεύουν να μισούν τη Ρεάλ και όσα πρεσβεύει και φυσικά θα κάνουν ό,τι μπορούν για να της κάνουν ζημιά. Δύο σερί οι μεταξύ τους ισοπαλίες στο «Σαν Μαμές», ενώ η Μπιλμπάο έφυγε με 0-0 από τη Μαδρίτη λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ξεκάθαρα πολύ δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Ζιντάν, που έχει αμφίβολο τον Βαράν και αν λείψει ο Γάλλος, η αμυντική της ισορροπία θα επηρεαστεί. Είναι καλό το ασιατικό +0.75 για την Αθλέτικ, ένα χάντικαπ που πληρώνει το 100% σε περίπτωση που έχουμε 1Χ και δίνει πίσω το μισό ποντάρισμα αν η γηπεδούχος χάσει με ένα γκολ διαφορά. Όμως η απόδοση είναι στο 1.80 και δεν με καλύπτει απόλυτα. Θα προτιμήσω την ισοπαλία στο ημίχρονο, καθώς περιμένω κλειστό παιχνίδι. Είναι δύο ομάδες που θα προσπαθήσουν να μην εκτεθούν και θα προσέξουν πολύ την αμυντική τους συμπεριφορά.

To Top